Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Hoe maak ik een analyse van mijn website?

Het zoeken naar een homepagina is eenvoudig: Voer simpelweg de domeinnaam van een website in in bovenstaand zoekvenster. Bijvoorbeeld: ryanair.nl of www.ryanair.nl

Komt uw homepagina nog niet voor in het homeTags.nl archief, dan zal deze spoedig worden bekeken.

HomeTags.nl beperkt zich enkel tot unieke homepagina's, met meer dan 50% Nederlandstalige woorden. Het invoeren van een URL op een sub-pagina heeft geen zin; dit gedeelte van de URL zal automatisch worden weggefilterd. Wilt u toch een TagCloud maken van een andere URL, gebruik dan een TagCloud generator, bijvoorbeeld TagCrowd.com.

Een homepagina verwijderen uit homeTags.nl

Snel verwijderen

Wanneer u uw website met onmiddelijke ingang wenst te verwijderen, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Na het klikken op de knop 'Controleer & Verwijder' zal het systeem direct controleren of uw robots.txt de toegang tot uw website verbiedt.

Het adres van uw homepage

Geef het adres van uw website, als 'ryanair.nl' of 'www.ryanair.nl'.

http:///robots.txt

Voordat een website wordt opgenomen in het homeTags.nl archief, wordt eerst gekeken of een website gebruik maakt van het bestand 'robots.txt'. Wanneer u wilt voorkomen dat zoekrobots uw website indexeren, dan kunt u deze wensen kenbaar maken in dit bestand. HomeTags.nl volgt de internationale richtlijnen op het gebied van het 'Robots Exclusion Protocol' (Wiki).

Wanneer u wilt voorkomen dat homeTags.nl uw website opneemt, dan gaat u als volgt te werk.

  1. U plaatst een tekstbestand met de naam 'robots.txt' in de hoofdmap van uw webruimte (/).
  2. U zet in dit bestand:

User-agent: HomeTags
Disallow: /

Vervolgens slaat u het bestand op. Klik op de blauwe knop 'Vernieuwen' op de pagina van uw website analyse. Binnen 48 uur zal de homeTags.nl zoekrobot opnieuw kijken of het bestand 'robots.txt' bestaat. Vervolgens wordt gekeken of onze user-agent aanwezig is in dit bestand (zoals in bovenstaand voorbeeld). Indien dat het geval is, dan zullen we uw website direct verwijderen uit het archief.

Om te voorkomen dat uw website in de toekomst opnieuw wordt opgenomen, laat u het bestand 'robots.txt' staan in de hoofdmap van uw server.

Wilt u ook voorkomen dat andere zoekrobots uw website indexeren, vervang dan de letters 'HomeTags' door een ster *.