Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Disclaimer

HomeTags.nl is een volledig geautomatiseerde robot

De inhoud van HomeTags.nl is volledig opgesteld door automatische computersystemen. Een filter voorkomt dat u mogelijk ongewenst door kunt klikken naar websites met een erotisch karakter, waarmee we ernaar streven voor alle leeftijdgroepen gepaste inhoud te kunnen tonen. U kunt deze instellingen uiteraard wijzigen via familiefilter button linksboven in het scherm. Het kan onverhoopt voorkomen dat een tagcloud of website analyse tóch ongewenste inhoud bevat, het verbeteren van de filters is een continu proces.

HomeTags wordt door gebruikers groter

HomeTags.nl kan door gebruikers worden uitgebreid. Hierbij kan uw homepagina buiten uw wil om worden geïndexeerd door ons zoeksysteem. Ons systeem controleert uiteraard uw 'robots.txt' alvorens er overgegaan wordt tot analyse. U kunt aangeven dat HomeTags.nl (of andere zoekrobots) uw website niet mogen indexeren. Hoe dit precies werkt, leest u op deze pagina.

Het gebruik van HomeTags.nl is geheel op eigen risico

HomeTags.nl probeert de kwaliteit van de geboden tagclouds zo hoog mogelijk te houden, door zoveel mogelijk unieke Nederlandstalige homepagina's te analyseren. Bij het analyseren van een website wordt enkel gekeken naar de tekst; mogelijke bedreigingen voor uw computer worden hierbij niet gedetecteerd. Het gebruik van het internet met verouderde software of een onveilige browser is, ook buiten HomeTags.nl, sterk af te raden. Het gebruik van HomeTags.nl is geheel op eigen risico.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Provission (HomeTags.nl) met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Provission aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Provission alles in het werk stelt om misbruik en ongewenste inhoud te voorkomen, is Provission niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten binnen deze website.

Verwijzingen naar sites die niet door Provission worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Provission kan niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Provission worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.