Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan yokogawa.nl

yokogawa.nl in een zoekmachine

Yokogawa Netherlands http://www.yokogawa.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
04-11-201223216,552

TagCloud van yokogawa.nl Verversen

yokogawa.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan yokogawa.nl

Op 04-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van yokogawa.nl. De homepagina yokogawa.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens yokogawa.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van yokogawa.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van yokogawa.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van yokogawa.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van yokogawa.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van yokogawa.nl zijn yokogawa, oplossingen, industrie, systemen en text. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

META-description van yokogawa.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van yokogawa.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van yokogawa.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van yokogawa.nl