Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan woonruimteverdeling.nl

woonruimteverdeling.nl in een zoekmachine

Welkom - Woonruimte Verdeling Soest http://www.woonruimteverdeling.nl

WoningNet heeft als doel sociale huurwoningen te tonen o.a. in Soest/Soesterberg. WoningNet toont het aanbod van woningcorporaties. Je kunt je inschrijven al...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201245211,767

TagCloud van woonruimteverdeling.nl Verversen

woonruimteverdeling.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan woonruimteverdeling.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van woonruimteverdeling.nl. De homepagina woonruimteverdeling.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens woonruimteverdeling.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van woonruimteverdeling.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van woonruimteverdeling.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van woonruimteverdeling.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van woonruimteverdeling.nl maakt gebruik van 12 DIV elementen, 1 tabel cellen, 3 afbeeldingen en 11 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van woonruimteverdeling.nl 1 H1-koptekst, 1 H2-koptekst en 0 H3-kopteksten gevonden.

72 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van woonruimteverdeling.nl worden per woord 26.03 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 72 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van woonruimteverdeling.nl