Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan wildeganzen.nl

wildeganzen.nl in een zoekmachine

Wilde Ganzen Ontwikkelingssamenwerking Hilversum 1217 JN 035 6251030 - http://www.wildeganzen.nl

Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een kansrijke toekomst voor hun gemeenschap.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201245224,904

TagCloud van wildeganzen.nl Verversen

wildeganzen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan wildeganzen.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van wildeganzen.nl. De homepagina wildeganzen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens wildeganzen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van wildeganzen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van wildeganzen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van wildeganzen.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van wildeganzen.nl maakt gebruik van 87 DIV elementen, 0 tabel cellen, 17 afbeeldingen en 86 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van wildeganzen.nl 0 H1-kopteksten, 9 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Belangrijkste woorden van wildeganzen.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van wildeganzen.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van wildeganzen.nl zijn wilde, ganzen, project, projecten en indienen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van wildeganzen.nl