Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan wiet.nl

wiet.nl in een zoekmachine

Wiet.nl (Highves) Community - de grootste en leukste wiet community van Neder... http://www.wiet.nl

Wiet.nl Highves Community. De grootste wiet community van Nederland. 5.062 leden, 153.739 posts, Joint Tutorials, Coffeeshop Gids, Spelletjes, Blogs, Fotos, ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-20121,09662,282

TagCloud van wiet.nl Verversen

wiet.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan wiet.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van wiet.nl. De homepagina wiet.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens wiet.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van wiet.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van wiet.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van wiet.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

geen herkenbare e-mail adressen op wiet.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van wiet.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Belangrijkste woorden van wiet.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van wiet.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van wiet.nl zijn expand, collapse, wiet, rokert en wietpas. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van wiet.nl