Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan werkenbijpostnl.nl

werkenbijpostnl.nl in een zoekmachine

Werken bij PostNL http://www.werkenbijpostnl.nl

Op zoek naar een parttime baan als postbezorger bij PostNL? Lees meer of solliciteer direct!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121,06772,215

TagCloud van werkenbijpostnl.nl Verversen

werkenbijpostnl.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan werkenbijpostnl.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van werkenbijpostnl.nl. De homepagina werkenbijpostnl.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens werkenbijpostnl.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van werkenbijpostnl.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van werkenbijpostnl.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van werkenbijpostnl.nl was dit niet het geval.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van werkenbijpostnl.nl was dit ook het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van werkenbijpostnl.nl maakt gebruik van 173 DIV elementen, 0 tabel cellen, 13 afbeeldingen en 107 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van werkenbijpostnl.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 19 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van werkenbijpostnl.nl