Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan werkenbijpipelife.nl

werkenbijpipelife.nl in een zoekmachine

Pipelife Nederland :: Producent van kunststof leidingsystemen en hulpstukken,... http://www.werkenbijpipelife.nl

Internationale fabrikant van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Producten omvatten; buitenriolering, binnenriolering, electro, water, gas, drainage, K...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201220516,255

TagCloud van werkenbijpipelife.nl Verversen

werkenbijpipelife.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan werkenbijpipelife.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van werkenbijpipelife.nl. De homepagina werkenbijpipelife.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens werkenbijpipelife.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van werkenbijpipelife.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van werkenbijpipelife.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van werkenbijpipelife.nl 127 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van werkenbijpipelife.nl is 127 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

19 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van werkenbijpipelife.nl worden per woord 79.29 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 19 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van werkenbijpipelife.nl maakt gebruik van 28 DIV elementen, 0 tabel cellen, 4 afbeeldingen en 34 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van werkenbijpipelife.nl 3 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van werkenbijpipelife.nl