Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan werk-revisie.nl

werk-revisie.nl in een zoekmachine

Specialist in professioneel presteren http://www.werk-revisie.nl

Werk Revisie verzorgt praktische en oplossingsgerichte personeelsinterventies. Leidinggevenden - managers en ondernemers - vinden er een goede coach en sparr...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201276516,925

TagCloud van werk-revisie.nl Verversen

werk-revisie.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan werk-revisie.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van werk-revisie.nl. De homepagina werk-revisie.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens werk-revisie.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van werk-revisie.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van werk-revisie.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van werk-revisie.nl 5 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van werk-revisie.nl is 5 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van werk-revisie.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van werk-revisie.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van werk-revisie.nl