Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan wereldingetallen.nl

wereldingetallen.nl in een zoekmachine

Methode rekenen basisonderwijs | De wereld in getallen http://www.wereldingetallen.nl

Met de rekenmethode De wereld in getallen voor groep 1-8 geeft u elk kind gegarandeerd een goede rekenbasis. Vraag de brochure of zichtzending aan!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201245145,627

TagCloud van wereldingetallen.nl Verversen

wereldingetallen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan wereldingetallen.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van wereldingetallen.nl. De homepagina wereldingetallen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens wereldingetallen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van wereldingetallen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van wereldingetallen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

3 (X)HTML tekens meer per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van wereldingetallen.nl worden per woord 101.17 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 3 (X)HTML tekens meer dan gemiddeld.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van wereldingetallen.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van wereldingetallen.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van wereldingetallen.nl