Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan weblog-kidsenzo.nl

weblog-kidsenzo.nl in een zoekmachine

Kids en zo... http://www.weblog-kidsenzo.nl

voor opvoeding en onderwijs

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121,07250,063

TagCloud van weblog-kidsenzo.nl Verversen

weblog-kidsenzo.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan weblog-kidsenzo.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van weblog-kidsenzo.nl. De homepagina weblog-kidsenzo.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens weblog-kidsenzo.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van weblog-kidsenzo.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van weblog-kidsenzo.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van weblog-kidsenzo.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van weblog-kidsenzo.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van weblog-kidsenzo.nl zijn kinderen, ouders, rekenen, leren en onderwijs. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van weblog-kidsenzo.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Paginatitel van weblog-kidsenzo.nl 29 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van weblog-kidsenzo.nl is 29 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van weblog-kidsenzo.nl