Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan webandsite.nl

webandsite.nl in een zoekmachine

Web&Site - Webdesign, Site onderhoud / beheer en zoekmachine optimalisati... http://www.webandsite.nl

Web & Site: websites voor onder andere het MKB, particulieren, verenigingen, stichtingen, muzikanten / bands en particulieren. Concurrerende prijzen en e...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
01-11-201223410,650

TagCloud van webandsite.nl Verversen

webandsite.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan webandsite.nl

Op 01-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van webandsite.nl. De homepagina webandsite.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens webandsite.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van webandsite.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van webandsite.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van webandsite.nl 42 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van webandsite.nl is 42 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Belangrijkste woorden van webandsite.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van webandsite.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van webandsite.nl zijn web, onderhoud, webdesign, seo en bouw. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van webandsite.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van webandsite.nl