Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan vita-info.nl

vita-info.nl in een zoekmachine

vita-info.nl - voeding en gezondheid http://www.vita-info.nl

Blog over voeding, vitamines, supplementen en gezondheid

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-20121,80237,283

TagCloud van vita-info.nl Verversen

vita-info.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan vita-info.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van vita-info.nl. De homepagina vita-info.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens vita-info.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van vita-info.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van vita-info.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van vita-info.nl was dit niet het geval.

78 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van vita-info.nl worden per woord 20.69 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 78 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van vita-info.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van vita-info.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van vita-info.nl zijn anthon, vitamine, commented, auteur en date. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van vita-info.nl