Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan verouden-consultancy.nl

verouden-consultancy.nl in een zoekmachine

Verouden Sales Support: Een goed product verkoopt zich niet zelf http://www.verouden-consultancy.nl

Verouden Sales Support genereert nieuwe omzet voor U door niet u maar uw klanten centraal te stellen.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201218614,067

TagCloud van verouden-consultancy.nl Verversen

verouden-consultancy.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan verouden-consultancy.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van verouden-consultancy.nl. De homepagina verouden-consultancy.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens verouden-consultancy.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van verouden-consultancy.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van verouden-consultancy.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van verouden-consultancy.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

geen herkenbare e-mail adressen op verouden-consultancy.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van verouden-consultancy.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

23 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van verouden-consultancy.nl worden per woord 75.63 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 23 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van verouden-consultancy.nl