Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan vermeuleningenieursbureau.nl

vermeuleningenieursbureau.nl in een zoekmachine

Home - Vermeulen Ingenieursbureau http://www.vermeuleningenieursbureau.nl

Vermeulen Ingenieursbureau - Vermeulen Ingenieursbureau is agent op de Nederlandse markt voor de merken: Behn Bates, Feige, Fuell, Goergens, Haver, Hazemag,...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201228740,996

TagCloud van vermeuleningenieursbureau.nl Verversen

vermeuleningenieursbureau.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan vermeuleningenieursbureau.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van vermeuleningenieursbureau.nl. De homepagina vermeuleningenieursbureau.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens vermeuleningenieursbureau.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van vermeuleningenieursbureau.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van vermeuleningenieursbureau.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

44 (X)HTML tekens meer per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van vermeuleningenieursbureau.nl worden per woord 142.84 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 44 (X)HTML tekens meer dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van vermeuleningenieursbureau.nl was dit niet het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van vermeuleningenieursbureau.nl maakt gebruik van 44 DIV elementen, 95 tabel cellen, 8 afbeeldingen en 130 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van vermeuleningenieursbureau.nl 0 H1-kopteksten, 1 H2-koptekst en 4 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van vermeuleningenieursbureau.nl