Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan verdegaalcoaching.nl

verdegaalcoaching.nl in een zoekmachine

Verdegaal Coaching & Counseling http://www.verdegaalcoaching.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-2012332,433

TagCloud van verdegaalcoaching.nl Verversen

verdegaalcoaching.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan verdegaalcoaching.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van verdegaalcoaching.nl. De homepagina verdegaalcoaching.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens verdegaalcoaching.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van verdegaalcoaching.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van verdegaalcoaching.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

ook herkenbare e-mail adressen op verdegaalcoaching.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van verdegaalcoaching.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van verdegaalcoaching.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van verdegaalcoaching.nl maakt gebruik van 1 DIV elementen, 0 tabel cellen, 1 afbeeldingen en 2 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van verdegaalcoaching.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van verdegaalcoaching.nl