Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan velu.nl

velu.nl in een zoekmachine

Velu Ventilatietechniek http://www.velu.nl

De adviserende luchttechnische groothandel… ventilatie rooster, luchttechniek Velu Ventilatietechniek BV is met een uiterst compleet assortiment aan luch...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201259535,853

TagCloud van velu.nl Verversen

velu.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan velu.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van velu.nl. De homepagina velu.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens velu.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van velu.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van velu.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van velu.nl was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van velu.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van velu.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van velu.nl zijn velu, wtw, units, webwinkel en kanaal. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

38 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van velu.nl worden per woord 60.26 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 38 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van velu.nl