Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan vanrossumbv.nl

vanrossumbv.nl in een zoekmachine

Van Rossum http://www.vanrossumbv.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201219212,733

TagCloud van vanrossumbv.nl Verversen

vanrossumbv.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan vanrossumbv.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van vanrossumbv.nl. De homepagina vanrossumbv.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens vanrossumbv.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van vanrossumbv.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van vanrossumbv.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van vanrossumbv.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van vanrossumbv.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van vanrossumbv.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Belangrijkste woorden van vanrossumbv.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van vanrossumbv.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van vanrossumbv.nl zijn rossum, projecten, advies, holding en infra. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van vanrossumbv.nl