Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan vakantieoverzicht.be

vakantieoverzicht.be in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-201225017,618

TagCloud van vakantieoverzicht.be Verversen

vakantieoverzicht.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan vakantieoverzicht.be

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van vakantieoverzicht.be. De homepagina vakantieoverzicht.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens vakantieoverzicht.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van vakantieoverzicht.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van vakantieoverzicht.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van vakantieoverzicht.be maakt gebruik van 63 DIV elementen, 0 tabel cellen, 12 afbeeldingen en 41 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van vakantieoverzicht.be 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 7 H3-kopteksten gevonden.

Paginatitel van vakantieoverzicht.be 10 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van vakantieoverzicht.be is 10 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van vakantieoverzicht.be was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van vakantieoverzicht.be