Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan uitgeverijscala.nl

uitgeverijscala.nl in een zoekmachine

Uitgeverij Scala en Scala Publishing http://www.uitgeverijscala.nl

Uitgeverij Scala, expert in het uitgeven van special interest magazines in print en online.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201268119,532

TagCloud van uitgeverijscala.nl Verversen

uitgeverijscala.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan uitgeverijscala.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van uitgeverijscala.nl. De homepagina uitgeverijscala.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens uitgeverijscala.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van uitgeverijscala.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van uitgeverijscala.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van uitgeverijscala.nl maakt gebruik van 42 DIV elementen, 18 tabel cellen, 20 afbeeldingen en 62 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van uitgeverijscala.nl 2 H1-kopteksten, 3 H2-kopteksten en 4 H3-kopteksten gevonden.

Belangrijkste woorden van uitgeverijscala.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van uitgeverijscala.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van uitgeverijscala.nl zijn scala, tijdschrift, hobbyhandig, cards en miniaturen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

70 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van uitgeverijscala.nl worden per woord 28.68 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 70 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van uitgeverijscala.nl