Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan trimgroothandel.nl

trimgroothandel.nl in een zoekmachine

NedPets Trimgroothandel http://www.trimgroothandel.nl

Nedpets is de Trimgroothandel van Noord Nederland.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201279446,661

TagCloud van trimgroothandel.nl Verversen

trimgroothandel.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan trimgroothandel.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van trimgroothandel.nl. De homepagina trimgroothandel.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens trimgroothandel.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van trimgroothandel.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van trimgroothandel.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van trimgroothandel.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Belangrijkste woorden van trimgroothandel.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van trimgroothandel.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van trimgroothandel.nl zijn cologne, vergelijk, wenslijst, shampoo en professional. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van trimgroothandel.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van trimgroothandel.nl