Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan tkp-ppi.nl

tkp-ppi.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201224312,700

TagCloud van tkp-ppi.nl Verversen

tkp-ppi.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan tkp-ppi.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van tkp-ppi.nl. De homepagina tkp-ppi.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens tkp-ppi.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van tkp-ppi.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van tkp-ppi.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van tkp-ppi.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van tkp-ppi.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van tkp-ppi.nl zijn tkp, ppi, premieregeling, seminar en uitvoering. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van tkp-ppi.nl was dit niet het geval.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van tkp-ppi.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van tkp-ppi.nl