Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan televisieradio.nl

televisieradio.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201257732,170

TagCloud van televisieradio.nl Verversen

televisieradio.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan televisieradio.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van televisieradio.nl. De homepagina televisieradio.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens televisieradio.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van televisieradio.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van televisieradio.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van televisieradio.nl was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van televisieradio.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van televisieradio.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van televisieradio.nl zijn radio, diesen, legen, uber en sie. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van televisieradio.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van televisieradio.nl