Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan tdo-events.nl

tdo-events.nl in een zoekmachine

Welkom bij de TDO groep -- Tennisschool De Ommelanden http://www.tdo-events.nl

Tennisschool De Ommelanden verzorgt de tennislessen en tennistrainingen voor o.a. de verenigingen T.C. Baflo, T.C. Winsum, Aduarder TC, T.C. Usquert, T.C. Wa...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201221874,754

TagCloud van tdo-events.nl Verversen

tdo-events.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan tdo-events.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van tdo-events.nl. De homepagina tdo-events.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens tdo-events.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van tdo-events.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van tdo-events.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van tdo-events.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van tdo-events.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van tdo-events.nl zijn groep, wintertraining, stuur, tdo en directe. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van tdo-events.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

244 (X)HTML tekens meer per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van tdo-events.nl worden per woord 342.91 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 244 (X)HTML tekens meer dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van tdo-events.nl