Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan tb-projectontwikkeling.nl

tb-projectontwikkeling.nl in een zoekmachine

 Home | Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars Samen Vastgoed O... http://www.tb-projectontwikkeling.nl

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars is een professionele en veelzijdige vastgoed ontwikkelaar. Wij ontwikkelen en realiseren woningbouw en commercieel vastgoed ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201227417,990

TagCloud van tb-projectontwikkeling.nl Verversen

tb-projectontwikkeling.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan tb-projectontwikkeling.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van tb-projectontwikkeling.nl. De homepagina tb-projectontwikkeling.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens tb-projectontwikkeling.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van tb-projectontwikkeling.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van tb-projectontwikkeling.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van tb-projectontwikkeling.nl was dit niet het geval.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

geen herkenbare e-mail adressen op tb-projectontwikkeling.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van tb-projectontwikkeling.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van tb-projectontwikkeling.nl