Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan svhuizen.nl

svhuizen.nl in een zoekmachine

Welkom op de voorpagina - s.v. Huizen http://www.svhuizen.nl

Joomla! - Het dynamische portaal- en Content Management Systeem

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20124,375136,654

TagCloud van svhuizen.nl Verversen

svhuizen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan svhuizen.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van svhuizen.nl. De homepagina svhuizen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens svhuizen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van svhuizen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van svhuizen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van svhuizen.nl 5 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van svhuizen.nl is 5 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van svhuizen.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van svhuizen.nl maakt gebruik van 255 DIV elementen, 25 tabel cellen, 13 afbeeldingen en 765 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van svhuizen.nl 1 H1-koptekst, 7 H2-kopteksten en 15 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van svhuizen.nl