Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan svgg.nl

svgg.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-20121606,714

TagCloud van svgg.nl Verversen

svgg.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan svgg.nl

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van svgg.nl. De homepagina svgg.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens svgg.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van svgg.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van svgg.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van svgg.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van svgg.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van svgg.nl zijn svgg, sponsorentoernooi, aanvang, pupillen en poule. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van svgg.nl maakt gebruik van 3 DIV elementen, 37 tabel cellen, 11 afbeeldingen en 26 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van svgg.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van svgg.nl