Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan striptease-taart.nl

striptease-taart.nl in een zoekmachine

STRIPTEASE TAART STRIPTEASE FEEST, FELICITATIE DIENST: Stripper springt uit d... http://www.striptease-taart.nl

STRIPTEASE TAART STRIPTEASE FEEST, FELICITATIE DIENST: Stripper springt uit de taart

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20125609,508

TagCloud van striptease-taart.nl Verversen

striptease-taart.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan striptease-taart.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van striptease-taart.nl. De homepagina striptease-taart.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens striptease-taart.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van striptease-taart.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van striptease-taart.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van striptease-taart.nl maakt gebruik van 9 DIV elementen, 8 tabel cellen, 9 afbeeldingen en 43 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van striptease-taart.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

81 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van striptease-taart.nl worden per woord 16.98 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 81 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

ook herkenbare e-mail adressen op striptease-taart.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van striptease-taart.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van striptease-taart.nl