Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan stopdecrisisdag.nl

stopdecrisisdag.nl in een zoekmachine

Internationale stop de crisis dag http://www.stopdecrisisdag.nl

De Nationale Stop de Crisis Dag is bedoeld voor alle ondernemende Nederlanders die een bijdrage willen leveren aan het stoppen van de crisis

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201257510,797

TagCloud van stopdecrisisdag.nl Verversen

stopdecrisisdag.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan stopdecrisisdag.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van stopdecrisisdag.nl. De homepagina stopdecrisisdag.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens stopdecrisisdag.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van stopdecrisisdag.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van stopdecrisisdag.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van stopdecrisisdag.nl was dit niet het geval.

META-description van stopdecrisisdag.nl 64 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van stopdecrisisdag.nl is precies 64 tekens langer dan gemiddeld.

Paginatitel van stopdecrisisdag.nl 9 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van stopdecrisisdag.nl is 9 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van stopdecrisisdag.nl