Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan startschoenservice.nl

startschoenservice.nl in een zoekmachine

Start schoenservice & podologie - Home http://www.startschoenservice.nl

Start Schoenservice - Podologie in Havelte. Uw voeten krijgen veel te verduren en zijn kwetsbaar. Daarom is het verstandig om bij klachten of problemen, hoe ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201241712,889

TagCloud van startschoenservice.nl Verversen

startschoenservice.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan startschoenservice.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van startschoenservice.nl. De homepagina startschoenservice.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens startschoenservice.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van startschoenservice.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van startschoenservice.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van startschoenservice.nl was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van startschoenservice.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van startschoenservice.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van startschoenservice.nl zijn podoloog, schoenen, schoenservice, podologie en voeten. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

68 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van startschoenservice.nl worden per woord 30.91 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 68 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van startschoenservice.nl