Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan stappenmethode.nl

stappenmethode.nl in een zoekmachine

Leren schaken met de Stappenmethode http://www.stappenmethode.nl

De Stappenmethode is een lesmethode om kinderen te leren schaken. Veel scholen en schaakclubs gebruiken de methode voor hun schaaklessen.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20121395,133

TagCloud van stappenmethode.nl Verversen

stappenmethode.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan stappenmethode.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van stappenmethode.nl. De homepagina stappenmethode.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens stappenmethode.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van stappenmethode.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van stappenmethode.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van stappenmethode.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van stappenmethode.nl maakt gebruik van 13 DIV elementen, 0 tabel cellen, 4 afbeeldingen en 22 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van stappenmethode.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van stappenmethode.nl