Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan sr-demeerminnen.be

sr-demeerminnen.be in een zoekmachine

Untitled document http://www.sr-demeerminnen.be

Welkom op de website van het sport- en recreatiecentrum

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201230222,754

TagCloud van sr-demeerminnen.be Verversen

sr-demeerminnen.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan sr-demeerminnen.be

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van sr-demeerminnen.be. De homepagina sr-demeerminnen.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens sr-demeerminnen.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van sr-demeerminnen.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van sr-demeerminnen.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van sr-demeerminnen.be

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van sr-demeerminnen.be gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van sr-demeerminnen.be zijn sport, recreatiebad, beveren, zwembad en meerminnen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van sr-demeerminnen.be maakt gebruik van 42 DIV elementen, 0 tabel cellen, 12 afbeeldingen en 25 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van sr-demeerminnen.be 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van sr-demeerminnen.be werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van sr-demeerminnen.be