Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan smz.nl

smz.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201215014,310

TagCloud van smz.nl Verversen

smz.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan smz.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van smz.nl. De homepagina smz.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens smz.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van smz.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van smz.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van smz.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van smz.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van smz.nl zijn goes, smz, sponsors, supercross en secretariaat. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van smz.nl was dit niet het geval.

3 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van smz.nl worden per woord 95.4 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 3 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van smz.nl