Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan scalasolutions.nl

scalasolutions.nl in een zoekmachine

Scala Solutions | Scala Solutions http://www.scalasolutions.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20122558,655

TagCloud van scalasolutions.nl Verversen

scalasolutions.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan scalasolutions.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van scalasolutions.nl. De homepagina scalasolutions.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens scalasolutions.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van scalasolutions.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van scalasolutions.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van scalasolutions.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van scalasolutions.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van scalasolutions.nl zijn remote, scala, service, nod en software. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van scalasolutions.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van scalasolutions.nl