Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan routemaps.nl

routemaps.nl in een zoekmachine

Routeplanner Routemaps - De gratis routeplanner voor Nederland http://www.routemaps.nl

Routemaps routeplanner is de gratis routeplanner voor Nederland en Europa. Snel, makkelijk en vooral gratis uw routebeschrijving online maken.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20129611,133

TagCloud van routemaps.nl Verversen

routemaps.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan routemaps.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van routemaps.nl. De homepagina routemaps.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens routemaps.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van routemaps.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van routemaps.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van routemaps.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van routemaps.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van routemaps.nl zijn routeplanner, routemaps, verbruik, plaatsnaam en huisnummer. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

META-description van routemaps.nl 66 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van routemaps.nl is precies 66 tekens langer dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van routemaps.nl maakt gebruik van 18 DIV elementen, 0 tabel cellen, 5 afbeeldingen en 14 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van routemaps.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van routemaps.nl