Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan rondvijftig.nl

rondvijftig.nl in een zoekmachine

Plusenhotel.nl: Profiteer van de meest fantastische hotel en bungalowaanbiedi... http://www.rondvijftig.nl

plusenhotel.nl Profiteer van de meest fantastische hotel en bungalowaanbiedingen van rondvijftig. Altijd de laagste prijs en kortingen tot 60%!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-2012928172,576

TagCloud van rondvijftig.nl Verversen

rondvijftig.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan rondvijftig.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van rondvijftig.nl. De homepagina rondvijftig.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens rondvijftig.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van rondvijftig.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van rondvijftig.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van rondvijftig.nl was dit ook het geval.

Paginatitel van rondvijftig.nl 58 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van rondvijftig.nl is 58 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

META-description van rondvijftig.nl 67 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van rondvijftig.nl is precies 67 tekens langer dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van rondvijftig.nl