Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan riethandelaar.nl

riethandelaar.nl in een zoekmachine

Riet Promotie toont u ieder rietdekkersbedrijf van nederland, selecteer nu e... http://www.riethandelaar.nl

Rietdekkersbedrijf nodig? Op deze site vind u ieder rietdekkersbedrijf van nederland. Selectie van rietdekkersbedrijf per provincie en een overzicht van riet...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201221729,009

TagCloud van riethandelaar.nl Verversen

rietpromotie drenthe holland selecteren opgezet friesland rietendak rietverzekering riet groningen rieten rietdekkersbedrijf flevoland rietdekker gelderland geld bespaar overijssel dak ideeen

riethandelaar.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan riethandelaar.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van riethandelaar.nl. De homepagina riethandelaar.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens riethandelaar.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van riethandelaar.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van riethandelaar.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

META-description van riethandelaar.nl 104 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van riethandelaar.nl is precies 104 tekens langer dan gemiddeld.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van riethandelaar.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van riethandelaar.nl