Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan rids-balance.nl

rids-balance.nl in een zoekmachine

Rids-Balance - Home http://www.rids-balance.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-2012792,799

TagCloud van rids-balance.nl Verversen

rids-balance.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan rids-balance.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van rids-balance.nl. De homepagina rids-balance.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens rids-balance.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van rids-balance.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van rids-balance.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van rids-balance.nl was dit niet het geval.

63 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van rids-balance.nl worden per woord 35.43 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 63 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van rids-balance.nl maakt gebruik van 1 DIV elementen, 0 tabel cellen, 1 afbeeldingen en 0 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van rids-balance.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van rids-balance.nl