Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan renovatiomedia.nl

renovatiomedia.nl in een zoekmachine

RenovatioMedia websites huisstijlen conceptontwikkeling visuele communicatie http://www.renovatiomedia.nl

Door onze ervaring met Brand Design zijn wij continu vernieuwend en onderscheidend in websites, huisstijlen, conceptontwikkeling en visuele communicatie.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201272828,129

TagCloud van renovatiomedia.nl Verversen

renovatiomedia.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan renovatiomedia.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van renovatiomedia.nl. De homepagina renovatiomedia.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens renovatiomedia.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van renovatiomedia.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van renovatiomedia.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van renovatiomedia.nl maakt gebruik van 84 DIV elementen, 0 tabel cellen, 14 afbeeldingen en 73 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van renovatiomedia.nl 5 H1-kopteksten, 15 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van renovatiomedia.nl was dit niet het geval.

ook herkenbare e-mail adressen op renovatiomedia.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van renovatiomedia.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van renovatiomedia.nl