Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan raybiemans.nl

raybiemans.nl in een zoekmachine

Ray Biemans - Clownsopleiding, workshops, cursussen http://www.raybiemans.nl

Ray is een clown, trainer, speler en hoofddocent van clownsopleiding Care-Clown. Clownsopleiding, workshops & cursussen. Informatie, tarieven en reacties...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20124219,250

TagCloud van raybiemans.nl Verversen

raybiemans.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan raybiemans.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van raybiemans.nl. De homepagina raybiemans.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens raybiemans.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van raybiemans.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van raybiemans.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van raybiemans.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Belangrijkste woorden van raybiemans.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van raybiemans.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van raybiemans.nl zijn clown, clownsopleiding, ray, workshops en biemans. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

76 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van raybiemans.nl worden per woord 21.97 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 76 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van raybiemans.nl