Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan pro-trim.nl

pro-trim.nl in een zoekmachine

Pro trim | De Honden Verzorgings Specialist http://www.pro-trim.nl

Pro trim | De Honden Verzorgings Specialist | Pro-Trim is de specialist op honden verzorgings-gebied. Ruime keuze uit de beste verzorgings-producten voor uw...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201247337,968

TagCloud van pro-trim.nl Verversen

pro-trim.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan pro-trim.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van pro-trim.nl. De homepagina pro-trim.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens pro-trim.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van pro-trim.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van pro-trim.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van pro-trim.nl was dit ook het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van pro-trim.nl maakt gebruik van 117 DIV elementen, 7 tabel cellen, 21 afbeeldingen en 106 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van pro-trim.nl 3 H1-kopteksten, 10 H2-kopteksten en 4 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van pro-trim.nl