Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan ppprojecten.nl

ppprojecten.nl in een zoekmachine

Strategisch bedrijfsadvies - projectmanagement - marketing en verkoop http://www.ppprojecten.nl

Het Uitgevershuis helpt mediabedrijven, uitgeverijen en ict-bedrijven met projectmanagement, subsidie aanvragen, marketingplannen,optimaliseren van aboneewer...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20128418,574

TagCloud van ppprojecten.nl Verversen

ppprojecten.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan ppprojecten.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van ppprojecten.nl. De homepagina ppprojecten.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens ppprojecten.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van ppprojecten.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van ppprojecten.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

123 (X)HTML tekens meer per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van ppprojecten.nl worden per woord 221.12 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 123 (X)HTML tekens meer dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van ppprojecten.nl maakt gebruik van 64 DIV elementen, 6 tabel cellen, 50 afbeeldingen en 61 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van ppprojecten.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 1 H3-koptekst gevonden.

Belangrijkste woorden van ppprojecten.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van ppprojecten.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van ppprojecten.nl zijn projecten, nadere, voeren, incidenteel en disciplines. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van ppprojecten.nl