Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan pchelper.nl

pchelper.nl in een zoekmachine

PCHelper.nl - PCHelper http://www.pchelper.nl

vBulletin 4.0 Publishing Suite with CMS

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201271831,855

TagCloud van pchelper.nl Verversen

pchelper.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan pchelper.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van pchelper.nl. De homepagina pchelper.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens pchelper.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van pchelper.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van pchelper.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van pchelper.nl was dit niet het geval.

Paginatitel van pchelper.nl 20 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van pchelper.nl is 20 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Belangrijkste woorden van pchelper.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van pchelper.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van pchelper.nl zijn pchelper, forum, community, bericht en probleem. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van pchelper.nl