Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan pa7n.nl

pa7n.nl in een zoekmachine

PA7N http://www.pa7n.nl

PA7N

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20123269,582

TagCloud van pa7n.nl Verversen

pa7n.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan pa7n.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van pa7n.nl. De homepagina pa7n.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens pa7n.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van pa7n.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van pa7n.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van pa7n.nl maakt gebruik van 11 DIV elementen, 45 tabel cellen, 4 afbeeldingen en 22 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van pa7n.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

geen herkenbare e-mail adressen op pa7n.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van pa7n.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van pa7n.nl