Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan oudersenschoolsamen.nl

oudersenschoolsamen.nl in een zoekmachine

Ouders en school samen | Onderwerp | Rijksoverheid.nl http://www.oudersenschoolsamen.nl

Voor de ontwikkeling van kinderen is goed partnerschap tussen de school en de ouders (ouderbetrokkenheid) belangrijk. Lees meer op Rijksoverheid.nl.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201244420,712

TagCloud van oudersenschoolsamen.nl Verversen

oudersenschoolsamen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan oudersenschoolsamen.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van oudersenschoolsamen.nl. De homepagina oudersenschoolsamen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens oudersenschoolsamen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van oudersenschoolsamen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van oudersenschoolsamen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

52 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van oudersenschoolsamen.nl worden per woord 46.65 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 52 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van oudersenschoolsamen.nl maakt gebruik van 32 DIV elementen, 0 tabel cellen, 8 afbeeldingen en 62 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van oudersenschoolsamen.nl 1 H1-koptekst, 12 H2-kopteksten en 5 H3-kopteksten gevonden.

META-description van oudersenschoolsamen.nl 72 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van oudersenschoolsamen.nl is precies 72 tekens langer dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van oudersenschoolsamen.nl