Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan ouders.net

ouders.net in een zoekmachine

OUDERS & COO http://www.ouders.net

de landelijke vereniging voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden ( MR) in het christelijk onderwijs. Wij bieden ondersteuning, voorlichting en ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201231726,885

TagCloud van ouders.net Verversen

ouders.net vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan ouders.net

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van ouders.net. De homepagina ouders.net werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens ouders.net

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van ouders.net onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van ouders.net. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van ouders.net maakt gebruik van 44 DIV elementen, 34 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 60 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van ouders.net 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 1 H3-koptekst gevonden.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van ouders.net was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van ouders.net werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van ouders.net