Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan ouderenverenigingveltum.nl

ouderenverenigingveltum.nl in een zoekmachine

Index http://www.ouderenverenigingveltum.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201248323,828

TagCloud van ouderenverenigingveltum.nl Verversen

ouderenverenigingveltum.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan ouderenverenigingveltum.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van ouderenverenigingveltum.nl. De homepagina ouderenverenigingveltum.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens ouderenverenigingveltum.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van ouderenverenigingveltum.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van ouderenverenigingveltum.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van ouderenverenigingveltum.nl was dit niet het geval.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van ouderenverenigingveltum.nl was dit niet het geval.

49 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van ouderenverenigingveltum.nl worden per woord 49.33 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 49 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van ouderenverenigingveltum.nl