Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan ontwerpeencase.nl

ontwerpeencase.nl in een zoekmachine

Ontwerp zelf een unieke smartphone case! http://www.ontwerpeencase.nl

Ontwerp je eigen unieke smartphone case door een foto of logo te uploaden. Eenvoudig te ontwerpen en de volgende dag al in huis!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201227219,817

TagCloud van ontwerpeencase.nl Verversen

ontwerpeencase.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan ontwerpeencase.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van ontwerpeencase.nl. De homepagina ontwerpeencase.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens ontwerpeencase.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van ontwerpeencase.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van ontwerpeencase.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van ontwerpeencase.nl maakt gebruik van 28 DIV elementen, 0 tabel cellen, 26 afbeeldingen en 37 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van ontwerpeencase.nl 0 H1-kopteksten, 1 H2-koptekst en 5 H3-kopteksten gevonden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van ontwerpeencase.nl was dit niet het geval.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van ontwerpeencase.nl