Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan oerrrlekker.nl

oerrrlekker.nl in een zoekmachine

Oerlemans Foods test http://www.oerrrlekker.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201234625,970

TagCloud van oerrrlekker.nl Verversen

oerrrlekker.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan oerrrlekker.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van oerrrlekker.nl. De homepagina oerrrlekker.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens oerrrlekker.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van oerrrlekker.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van oerrrlekker.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van oerrrlekker.nl maakt gebruik van 45 DIV elementen, 0 tabel cellen, 11 afbeeldingen en 64 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van oerrrlekker.nl 5 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Paginatitel van oerrrlekker.nl 21 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van oerrrlekker.nl is 21 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

23 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van oerrrlekker.nl worden per woord 75.06 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 23 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van oerrrlekker.nl