Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan niceware.com

niceware.com in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-201258631,892

TagCloud van niceware.com Verversen

planetstory multimedia verhaal kinderen kinderprogrammatuur kinderliteratuur kindersite kinderkunst kinderwebsite strips rom kleuterschool school story kunst cdrom kinderweb kinderprogramma kleuters software kleuterprogrammatuur kleuterdagverblijf kind kindersoftware storyplanet beeldverhaal planet kleutercomputerprogramma kleurplaat kleutercdrom verhalen media kleutercomputer kleutercd kinderboeken kinderboek afbeelding kindervoorstelling kinderverhaal prentenboek kleutercdroms vertelling kinder roms prenten kindercd prent kleutercomputers kleuterprogramma peuterprogramma kleuter kids kindercdrom multi strip kindervoorstellingen cdroms

niceware.com vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan niceware.com

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van niceware.com. De homepagina niceware.com werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens niceware.com

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van niceware.com onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van niceware.com. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van niceware.com 117 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van niceware.com is 117 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van niceware.com was dit niet het geval.

ook herkenbare e-mail adressen op niceware.com

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van niceware.com werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van niceware.com